SMARTMES® ALKUKARTOITUS

maksuton aloituspalvelu!

Teollisuustuotannossa tehokkuuden ja tuottavuuden korkea taso on elinehto. Näitä pyritäänkin yleensä kehittämään hankkimalla parempia koneita ja laitteita, kehittämällä tuotantomenetelmiä ja työntekijöiden osaamista.

Paljon voidaan asian hyväksi tehdä myös tietotekniikan avulla, mutta sen mahdollisuuksia ei monessakaan yrityksessä vielä hyödynnetä täysimääräisesti. Tämä johtuu osittain siitä, että teollisuustuotanto ja tietokoneohjelmistot ovat kaksi aluetta, jotka ovat yleensä aika kaukana toisistaan. Molempia aloja tuntevia asiantuntijoita ei ole liian paljon tarjolla. Valtaosa ohjelmoijista ei ole koskaan käynytkään tehtaassa ja toisaalta teollisuuden osaajilla eivät useinkaan tunne kovin syvällisesti ohjelmistojen tarjoamia mahdollisuuksia.

Production Softwarella nämä asiat kohtaavat. Meillä on kymmenien vuosien kokemus teollistuotannosta, tuotantoautomaatiosta ja tietokoneohjelmista ja ennen kaikkea niiden yhteensovittamisesta. Siksi meidän on helppo asettua eri osapuolten saappaisiin ja arvioida sitä, missä näistä kolmesta aluesta mikäkin asia on paras hoitaa.

Jos epäilet, että et saa tietojärjestelmistäsi irti ihan kaikkea, mitä siitä olisi saatavissa, ota yhteyttä. Voimme ehkä auttaa.

KARTOITUS

 Smartmes Alkukartoitus on Production Softwaren ilmainen palvelu, jonka avulla nähdään, miten hyvin yrityksen tietotekniikka tukee tuotannon toimintaa. Voit aloittaa kartoituksen klikkaamalla alla olevaa nappia. Se avaa lomakkeen, jossa on yrityksen automaatio- ja it-järjestelmiin liittyviä kysymyksiä.

Vastattuasi kysymyksiin saat välittömästi tuloksen käyrämuodossa. Täsmällisemmän tiedon tilanteesta saat varaamalla puolen tunnin Teams- tai puhelinpalaverin asiantuntijamme kanssa.

Aloita täyttämällä kartoitus.