Alkukartoitus

Maksuton aloituspalvelu!

Teollisuustuotannossa tehokkuuden ja tuottavuuden korkea taso on elinehto. Näitä pyritään yleensä kehittämään hankkimalla parempia koneita ja laitteita sekä kehittämällä tuotantomenetelmiä ja työntekijöiden osaamista.

Paljon voidaan tehdä myös tietotekniikan avulla, mutta näitä mahdollisuuksia ei monessakaan yrityksessä vielä hyödynnetä täysimääräisesti. Teollisuustuotanto ja tietokoneohjelmistot kun ovat yleensä aika kaukana toisistaan. Myöskään molemmat alat hyvin tuntevia asiantuntijoita ei ole liiaksi tarjolla. Valtaosa ohjelmoijista ei ole koskaan käynytkään tehtaassa eivätkä teollisuuden osaajat välttämättä tunne kovin syvällisesti ohjelmistojen tarjoamia mahdollisuuksia.

Production Softwarella nämä asiat kohtaavat. Meillä on kymmenien vuosien kokemus teollistuotannosta, tuotantoautomaatiosta ja tietokoneohjelmista ja ennen kaikkea niiden yhteensovittamisesta. Siksi meidän on helppo asettua eri osapuolten asemaan ja arvioida sitä, missä näistä kolmesta alueesta mikäkin asia on paras hoitaa.

Jos epäilet, ettet ehkä saa tietojärjestelmistäsi irti aivan kaikkea mahdollista, ota yhteyttä. Voimme kenties auttaa.

Aloita kartoitus tästä.

Muita palveluita

  • on-line-kartoitus
  • tuotantoanalyysi
  • neuvontapalvelut

KARTOITUS

 Smartmes Alkukartoitus on Production Softwaren ilmainen palvelu, jonka avulla nähdään, miten hyvin yrityksen tietotekniikka tukee tuotannon toimintaa. Voit aloittaa kartoituksen klikkaamalla alla olevaa nappia. Lomakkeella on yrityksenne automaatio- ja it-järjestelmiin liittyviä kysymyksiä.

Vastattuasi kysymyksiin saat välittömästi tuloksen käyrämuodossa. Täsmällisemmän tiedon tilanteesta saat varaamalla puolen tunnin Teams- tai puhelinpalaverin asiantuntijamme kanssa.

Aloita täyttämällä kartoitus.