Toimialat

OHJELMISTORATKAISUJA ERI TEOLLISUUDENALOILLE

Production Software on teollisuuden oma ohjelmistotalo. Meillä on kymmenien vuosien kokemus teollisuuden tietojärjestelmistä ja ohjelmistoista niiden eri tasoilta, koneautomaatiosta ja tuotantolinjojen ohjauksesta tuotteiden ja tuotannon suunnittelujärjestelmiin. Olemme vuosien varrella auttaneet asiakkaitamme tehostamaan tuotantoaan älykkäiden tietojärjestelmien avulla useilla eri teollisuusaloilla. mm. puu-, metalli-, muovi- sekä kivi- ja kaivannaisteollisuudessa. Ohjelmistomme ovat käytössä myös erilaisten teollisuutta tukevien alojen yrityksillä, kuten logistiikka-alalla ja erilaisilla palveluyrityksillä.

Valmistuksenohjausohjelmistomme Smartmes on helposti skaalattavissa erikokoisten yritysten tarpeisiin ja usein se kasvaakin asiakasyrityksen mukana. Aloittelevat teollisuusyritykset hankkivat ensin tuotannonohjauksen perustoiminnot, ja hankkivat siten tarpeiden kasvaessa lisäominaisuuksia. Samalla otetaan mukaan muitakin toimintoja huollon ohjaukseen, laadunvalvontaan ja varastojen hallintaan.

Teemme myös yhteistyötä erilaisten automaatioyritysten, koneenrakentajien ja tuotantolinjoja toimittavien yritysten kanssa. Näille olemme luoneet räätälöityjä ratkaisuja, joiden avulla heidän tuotteensa voidaan liittää asiakasyritysten tietojärjestelmiin helposti ja joustavasti.

Erikoisalojamme:

  • Puu
  • Metalli
  • Kivi- ja kaivannaisteollisuus
  • Muovi